Menu Sluiten

Summer of sports

Show your sporty side before you take a flight

Scroll om te ontdekken
Zomerterras

Zomerterras

Geniet van ons zomerterras vooraleer je vlucht vertrekt.
Waan jezelf een echte stervoetballer in de speciaal voor deze sportzomer geïnstalleerde voetbaldug-out!

The family lane

Family lane

Brussels Airport herintroduceert de Family Lane aan de veiligheidscontroles, waardoor de screening van families een stuk vlotter verloopt. We helpen families er ook graag met buggy’s, bagage, etc.

De omkadering in het thema Summer of Sports zorgt ervoor dat het wachten naast korter ook leuker wordt. Er zullen eveneens regelmatig kleine, sportieve zomergadgets aan de wachtende kinderen uitgedeeld worden.

Verspreid over vertrekhal 2
landing.events.kids_fitness.title
Sportief fotomoment

Sportief fotomoment

Net voorbij de veiligheidscontroles wacht je een mooi fotodecor. In het begin van de zomer zal die in het teken van het voetbal staan, later volgt een ander sportthema. Berg je smartphone dus niet te snel op na de screening, maar maak een leuke sportfoto en deel hem met je vrienden.

The curb

XXL Gift Dispenser

In de Connector (richting Pier A) kan je deze zomer niet naast onze gigantische XXL gift dispenser kijken. Het toestel staat er om de 60ste verjaardag van Brussels Airport te vieren. Wie iets van minimaal €50 koopt in een winkel of voor €20 of meer bestelt in een horecazaak ontvangt een gratis jeton voor deze automaat. Er wachten fantastische prijzen op jou: vliegtickets, shopping vouchers, snoep, speelgoed en nog veel meer. Iedereen wint!

Verspreid over gans de luchthaven
XXL Gift Dispenser
Pop-up Summer of Sports Screen

Pop-up Summer of Sports Screen

Een spannende voetbal- of tennismatch volgen op de luchthaven wordt dubbel zo opwindend dankzij het speciaal voor de sportzomer opgestelde grote scherm naast de sportbar van de officiële biersponsor van het wereldkampioenschap voetbal in Pier A. Schol!

Bar Rouge

Blijf in beweging

Op tal van locaties in de luchthaven ontdek je deze zomer een heleboel sportieve ontspanningsmogelijkheden. Om te beginnen werden er op verschillende plekken fitnesstoestellen voor kinderen geplaatst. Verder kun je ook actieve videogames op de luchthaven spelen: veel plezier met Catch the Mexican Wave, 100M Streaker Sprint en Fill Your Fan Bag! Zowel aan Bar Rouge, in de buurt van Gate B15 als ter hoogte van de Leffe pop-up in Pier A kan je dan weer terecht voor een lekker partijtje tafelvoetbal of air hockey. In vertrekhal 2 vind je het Goalkeepers Game, een leuk reactiespel waarbij je een oplichtende voetbal moet aantikken. En in Pier B kunnen reizigers het tegen elkaar opnemen in een virtuele fietstoer.

Verspreid over vertrekhal 2
Blijf in beweging
Officiële merchandising

Officiële merchandising

Neem een kijkje in onze shops en vind er een officieel voetbaltruitje van je favoriete deelnemer aan de wereldbeker of een leuk miniatuurvliegtuigje van de Rode Duivels voor je oogappel.

Jupiler sportsbar pier A

De heroïek van Atletiek

Als trotse sponsor van zowel de Memorial Van Damme, het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) als de Brussels Airport Marathon zal Brussels Airport deze zomer op de luchthaven zijn affiniteit met atletiek veelvuldig tonen. Zo kan je onder meer pop-up atletiekpistes in de luchthaven spotten. On your marks, get set, go!

Gift shops
De heroïek van Atletiek
Shop & Collect

Shop & Collect

Wil je iets moois kopen op de luchthaven, maar neem je het liever niet mee op reis? Laat je aankopen dan veilig achter aan de kassa (Pier A). Bij je terugkomst pik je de aankopen eenvoudig weer op met je kassaticket aan de Shop & Collect-afhaalbalie in de bagagezaal (24/7). Aan het Shop & Collect-logo in de winkels herken je de deelnemende zaken.

Gift shops